Workplace Inclusion Champion 2023 - înscrieri până pe 28 februarie

Dragi colegi și susținători ai diversității,

Lansăm cu bucurie cea de-a doua ediție a programul de certificare regională – Workplace Inclusion Champion (WIC). Programul se adresează colegilor din HR, CSR, Sustenabilitate, Comunicare, dar și altor funcții de business implicate în managementul diverstății.


 Înscrierile se fac până marți, 28 februarie 2023.
 
În perioada 10 martie – 30 iunie, vom parcurge împreună 7 module de training în format blended learning, în care îmbinăm experiența interactivă online cu elemente clasice care țin de transferul învățării, fiecare modul fiind urmat de o sesiune fecilitată de un specialist.
 
Cursanții au la dispoziție platforma online WIC, fiecare modul fiind o combinație interactivă de micro-sesiuni video, quizzes și resurse. Parcurgerea acestora durează aprox. 6 ore per modul, intervalul dintre module fiind de aprox. 10-14 zile.
 
Pentru o experiență optimă de învățare, procesul individual de studiu este urmat de aprofundarea cunoștințelor dobândite în cadrul unei sesiuni online facilitată de un specialist.
 
Călătoria participanților se încheie la finalul lunii septembrie prin transmiterea proiectului final.
 
Certificarea Workplace Inclusion Champion este dezvoltată de Cartele Diversității din România, Slovenia și Croația și este sprijinită de Platforma Europeană de Diversitate.
 
Toate resursele programului de certificare sunt disponibile în limbile engleză și română. Sesiunile facilitate se vor ține în limba română.
 
Gândit ca o platformă interactivă de formare, programul Workplace Inclusion Champion vine în sprijinul organizațiilor, contribuind la dobândirea unor cunoștințe și competențe practice în rândul acestora, strategizarea acțiunilor de management al diversității, accelerarea incluziunii și promovarea diversității.
 
Ceea ce le promitem participanților este că la finalul programului de certificare vor deține elementele esențiale pentru a avansa agenda D&I în organizațiilor lor și o directie mai clară de dezvoltare a programelor existente.
 
Sunt prevăzute reduceri pentru semnatari, înscrierile efectuate până la data de 15.02 (early bird), precum și reduceri de grup.
 
Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne scrii la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să ne suni la 004917663748028 sau 0722964382.