Asociația ASMIO a semnat Carta Diversității din România

Irina Văcărean, Președintele Asociației Sportive Mereu Împreună pentru Oameni (ASMIO), a declarat:

Suntem bucuroși și onorați să ne alăturăm astăzi Cartei Diversității din România! Activitatea zilnică a organizației noastre are ca principiu fundamental acceptarea diversității și promovarea acesteia, transformând-o într-un avantaj.

Avem convingerea că unicitatea fiecăruia reprezintă un atu, recunoaștem și valorizăm membrii comunităților vulnerabile, încurajăm sportivii paralimpici în vederea obținerii performanțelor și avem ca obiectiv asigurarea drepturilor fundamentale ale acestora.

Proiectele asociației noastre vizează creșterea stimei de sine, a motivației interioare, înlăturarea discriminării, identificarea și susținerea financiară a sportivilor paralimpici.

Motto-ul nostru este: De la dizabilitate la abilitate!

Carta Diversității din România este o inițiativă care reunește la aceeași masă grupuri cointeresate dintre cele mai diverse și care propune semnatarilor săi o platformă colaborativă de acțiune, dezbatere și schimb de bune practici în jurul managementului diversității. Carta Diversității are 184 de semnatari, acoperind circa 230.000 de angajați care și-au asumat public principiile Cartei.