Securitas aderă la principiile Cartei Diversității din România

Dragoş Mărăcine, Country President Securitas, a declarat:

Securitas este o companie bazată, în primul rând, pe Oameni. Cu aproape 3000 de angajați în România, principalul nostru accent se pune pe Oamenii noștri – salarii corecte, condiții bune de muncă, toleranță zero la hărțuire, diversitate și șanse egale, sănătate, siguranță și libertatea de asociere. Promovăm o cultură a diversității și a egalității de șanse, bazată pe competență, experiență și performanță și, personal, voi depune eforturi pentru asigurarea diversității la toate nivelurile forței de muncă.

Toți angajații Securitas au responsabilitatea de a crea un mediu în care Oamenii au un sentiment de angajament față de munca lor, sunt recunoscuți pentru realizările lor și în care se susțin reciproc și cooperează, mai degrabă decât concurează.

Îmi face o deosebită plăcere să semnez Carta Diversităţii şi am credința fermă că succesul Securitas decurge din realizările și bunăstarea angajaților noștri. Pentru a putea face din lume un loc mai bun, recrutăm și păstrăm cei mai buni Oameni de pe piață, iar pentru asta angajăm Oameni din întregul bazin de talente, indiferent de rasă, origine etnică sau națională, religie, sex, orientare sexuală, stare civilă sau parentală, dizabilitate sau alte caracteristici distinctive.


Securitas Services România

Securitas este Lider Mondial in Servicii de Securitate. Din 2007 si-a lansat oficial operaţiunile în Romania, prin intermediul companiei locale Securitas Services România.

Servim o gamă largă de Clienți dintr-o varietate de industrii și segmente, cu o acoperire geografică amplă. Serviciile noastre de protecție, dezvoltate împreună cu Clienții noștri, sunt concepute pentru a încorpora un grad ridicat de tehnologie. Am evoluat într-una dintre cele mai avansate companii de securitate din lume. Astăzi, protejăm cu mândrie siguranţa si bunăstarea celor peste 4500 de locaţii ale Clienţilor noştri. La Securitas, lucrăm continuu pentru a deveni cei mai buni. Ţelul nostru este acela de a ajuta să facem din lume un loc mai sigur, iar asta influenţează modul în care ne modelăm strategia şi ne comportăm. Ţelul nostru ne uneşte şi se rezuma la cine suntem şi ce vrem să obţinem.

Siguranta este o nevoie de bază a omenirii. Eroii noștri Securitas isi îmbracă cu mândrie uniformele în fiecare zi și traiesc misiunea noastra, a tuturor angajatilor Securitas. De la paza la fața locului la securitatea electronică, siguranța oamenilor din jur este ceea ce înseamnă Securitas.

Carta Diversității din România este o inițiativă care reunește la aceeași masă grupuri cointeresate dintre cele mai diverse și care propune semnatarilor săi o platformă colaborativă de acțiune, dezbatere și schimb de bune practici în jurul managementului diversității. Carta Diversității reunește la aceeași masă 135 de semnatari, acoperind cca. 190.000 de angajați care și-au asumat public principiile Cartei.