UP România semnează Carta Diversității

Up România semnează Carta Diversității, reconfirmând astfel angajamentul său puternic pentru promovarea echității, diversității și non-discriminării.

Construind un business sustenabil, fundamentat pe valori sociale și de performanță precum responsabilitatea, solidaritatea, echitatea, inovația și antreprenoriatul, UP România se afirmă, de peste 17 ani, ca fiind unul dintre promotorii respectului și responsabilității in business, la toate nivelurile: în relația cu angajații săi, în relația cu clienții și furnizorii, în relația cu societatea civilă.

“Promovarea echității, diversității și non-discriminării reprezintă fundamentul coeziunii și performanței echipei UP România. Suntem cu toții diferiți, ne place să fim diferiți și ne bucurăm de întreaga diversitate de idei, credințe, preocupări și principii ale fiecăruia. În același timp, împărtășind valori comune, facem să fie mai bine în fiecare zi pentru cei din jurul nostru: oameni, organizații, business-uri, comunități. Semnarea Cartei Diversității reprezintă pentru noi o reafirmare a faptului că rămânem fideli angajamentului asumat încă de la început, de a respecta și promova diversitatea și echitatea sub toate formele, acestea fiind premise ale unei societăți drepte și ale performanței” a declarat Elena Pap, Director Regional (România, Moldova, Bulgaria, Serbia & Grecia) în cadrul Grupului UP.

“Ne bucură semnarea Cartei Diversității. Preocuparea pentru promovarea diversității și echității este una permanentă în cadrul companiei noastre. De la încurajarea fiecăruia să se exprime în felul său și să se dezvolte prin ce are individual valoros la promovarea egalității de gen, de la adoptarea unui sistem intern de avantaje și beneficii non-discreționar și în respect pentru echitate la organizarea de evenimente interne dedicate promovării diversității precum cele două ediții “Săptămâna egalității și diversității” organizate an de an, precum și la susținerea, prin parteneriate cu ONG-uri și instituții publice, a persoanelor aflate în orice formă de excluziune, pentru acces la resurse și promovarea integrării, compania noastră susține în mod activ și complex afirmarea diversității și echității” a afirmat Oana Ciobanu, HR & CSR Manager la UP România.

Despre UP ROMÂNIA

UP ROMÂNIA face parte din Grupul UP și deservește peste 20.000 de clienți și 750.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de peste 17 ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța organizațiilor, business-urilor, comunităților:
Produse și servicii care facilitează viața de zi cu zi a salariaților prin accesul la beneficii în multe domenii - tichete pe suport de hârtie și carduri de masă Up Dejun, Up Cadou, Up Cultură, Up Vacanță, Up Creșă
Soluții digitale interactive de incentivare și recompensare – STIM Online
Servicii dedicate comercianților
Soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială - tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță
Soluții de susținere a activității companiilor mici și mijlocii – IMM-uri - platforma Up Achiziții.

Despre Carta Diversității

Carta Diversității din România este o inițiativă care reunește la aceeași masă grupuri cointeresate dintre cele mai diverse și care propune semnatarilor o platformă colaborativă de acțiune, dezbatere și schimb de bune practici în jurul managementului diversității, a promovării principiului egalității și a principiului nediscriminării. Carta Diversității reunește la aceeași masă 106 semnatari care și-au asumat public principiile Cartei. Inițiativa acoperă cca. 152.000 de angajați.