Provocările si perspectivele diversitatii si incluziunii- dezbatere în cadrul ICSR 2023

În cadrul conferinței ICSR 2023, organizată în ASE în perioada 14-15 septembrie 2023, va fi organizată dezbaterea: Diversitatea și incluziunea: provocări și perspective. Această dezbatere are rolul de a explora, înțelege și promova diversitatea și incluziunea în cadrul organizațiilor și comunităților noastre.

Moderatorul dezbaterii va fi dr. Cristina Galalae, Lector în marketing și Director pentru egalitate, diversitate și incluziune al University of Leicester. Vor participa în panel: Corina Cimpoca, fondator și Senior Consultant MKOR Consulting și Gabriella Pacso, IBM Diversity & Inclusion Champion.

Temele de discuție avute în vedere sunt următoarele:

  1. Provocările actuale ale diversității și rolul marketingului în a stimula deopotrivă incluziunea sau excluderea.
  2. Egalitatea de șanse la locul de muncă: va fi prezentată o cercetare despre modul în care nediscriminarea şi egalitatea de şanse sunt aplicate în organizațiile din România, din perspectiva angajaților, realizat prin colaborarea dintre platforma Carta Diversității din România și MKOR Consulting. Studiul urmărește înțelegerea și percepțiile asupra programelor privind diversitatea și incluziunea la locul de muncă, identificarea obstacolelor din timpul recrutării sau dezvoltării profesionale.
  3. Studiu de caz IBM: modalitatea prin care o companie orientată către tehnologie și inovație, reușește să încurajeze și să aplice cu succes incluziunea la locul de muncă.

Această sesiune va oferi atât o perspectivă academică asupra domeniului, cât și  o serie de măsuri concrete și bune practici pentru a crea un mediu mai echitabil și mai incluziv la locul de muncă și în societate.

Pentru informații suplimentare despre conferința ICSR 2023 și pentru înscrieri vă rugăm să ne contactați la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Despre ICSR2023:

ICSR 2023 (www.csrconferences.org) este o conferință internațională organizată de Academia de Studii Economice din București. Acesta este un eveniment internațional de prestigiu, ajuns la cea de-a zecea ediție, care aduce împreună experți, cercetători și profesioniști pentru a discuta și a explora provocările și oportunitățile în domeniul responsabilității sociale corporative și al marketingului sustenabil. Conferința oferă o platformă valoroasă pentru promovarea schimbului de idei și a practicilor inovatoare care pot sprijini creșterea și succesul sustenabil al organizațiilor. Edițiile anterioare ale conferinței au fost organizate la universități de prestigiu din Marea Britanie, Spania, Grecia, Italia, Germania, Norvegia, Portugalia și Suedia.

ICSR este susținută de www.csrmedia.ro, romaniapozitiva.ro și cartadiversitatii.ro