Nepi Rockcastle semnează Carta Diversității din România

De-a lungul intregii mele cariere am lucrat in medii multiculturale, cu varietate mare de nationalitati, gen, culturi, expertiza – iar asta m-a ajutat sa apreciez si sa inteleg beneficiile care vin din diversitate.

Si astazi, la Nepi Rockcastle regasesc in jurul meu mai mult de 400 de colegi din peste 10 tari, doua continente, care formeaza echipe unite, colaboreaza usor si se adapteaza unii la ceilalti cu fiecare interactiune.  Echipa de management, din care fac si eu parte, este reprezentata in mod echilibrat de femei si barbati cu varste, experiente, personalitati si moduri de gandire diferite. Acest mix ne ajuta sa privim orice provocare din unghiuri si cu perspective multiple pentru a lua cele mai potrivite decizii.

Pentru Nepi Rockcastle diversitatea si incluziunea au devenit parte din organizatie si din cultura ei. Suntem o companie pentru care inovarea, flexibilitatea si capacitatea de adaptare la schimbarile rapide de la nivelul consumatorului, al societatii si al piatei sunt premisele de baza pentru succesul nostru. Si pentru a ramane inovatori si flexibili avem nevoie de oameni cu moduri de gandire diferite, cu competente si abordari diferite de la care sa invatam si sa ne adaptam. De aceea, la Nepi Rockcastle obiectivul nostru este sa promovam respectul pentru colegi, pentru contributia fiecaruia si sa oferim sanse egale tuturor de a se dezvolta, de a contribui si de a promova in baza competentelor, a cunostintelor si motivatiilor individuale, fara nici o constrangere sau limitare.

In felul in care ne conducem afacerea,  diversitatea, incluziunea, flexibilitatea si adaptarea sunt toate parte din răspunsul nostru la nevoile fiecărui partener de busines sau client care vizitează unul din cele aproape 60 de centre comerciale din portofoliul nostru.  

Suntem incantati si onorati sa ne alaturam comunitatii de semnatari ai Cartei Diversitatii. Este un plus de angajament pentru noi sa promovam diversitatea si incluziunea in toate aspectele lor.

Ramona Simulescu, HR Director Nepi Rockcastle


 

NEPI Rockcastle este principalul investitor și dezvoltator de proprietăți comerciale din Europa Centrală și de Est.. Grupul deține un portofoliu excepțional de proprietăți cu poziție cheie în România, Polonia, Slovacia, Croația, Bulgaria, Ungaria, Cehia, Serbia și Lituania, și se dezvoltă în continuare printr-un program de expansiune pe alte piețe din Europa Centrală și de Est. În România, NEPI Rockcastle deține 20 de centre comerciale în cele mai importante orașe din țară. Promenada și Mega Mall Bucureși, City Park Mall Constanța, Shopping City Timișoara, Promenada și Shopping City Sibiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva și multe altele.

Mai multe despre NEPI Rockcastle aici: https://nepirockcastle.com/

Profil LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/nepi-rockcastle