BRD Groupe Société Générale semnează Carta Diversității

„Este o bucurie atât profesională cât şi personală să fiu unul din ambasadorii Cartei Diversității în România, fiind implicată de mulţi ani în activităţi legate de acest subiect în HR, CSR, business în general.

Diversitatea reprezintă o sursa importantă de creştere şi susţinere a performanţei. Din diversitate se naşte şi inovaţia şi pofta de a continua să fii creativ şi eficient, lăsând ceva în urma ta.

Trebuie ca indivizi, dar şi ca naţie, să renunţăm la retorica de PR referitoare la acest subiect, să fim autentici şi concreţi, împreună să facem din diversitate o normalitate. Să fie mai mult decât o obligaţie legală, să o simţim şi trăim, nu să o tolerăm.

Cu toţii avem nevoie să fim recunoscuţi, valorizaţi. Este important să existe o masă critică de oameni care să aibă înţelepciunea prin care să oferim o şansa tuturor, să învăţam cu toţii să acceptăm zi de zi diversitatea din jurul nostru, trecând de la vorbe la fapte, instituţional şi personal. Astfel vom fructifica toate aceste oportunităţi oferite de ceea ce numim diversitate.

Aderarea la principiile Cartei Diversității este dovada însuşirii valorilor nediscriminării și promovarea incluziunii. Este un angajament asumat de fiecare organizație semnatară pentru a construi o comunitate echitabilă, în care forța și talentul fiecăruia contează.

Grupul Société Générale este semnatar al Cartei Diversităţii încă din 2004, iar politica de diversitate a BRD reflectă de ani buni toate aceste principii care oferă o şansa tuturor colegilor noştri.”

Adela Jansen, HR Executive Director, BRD Groupe Société Générale