KPMG Romania semnează Carta Diversității

KPMG Romania semnează Carta Diversitatii, agajându-se public să continue implementarea principiilor de diversitate și incluziune în practicile organizației.

Șerban Toader, Senior Partner KPMG, a declarat:

"Diversitatea este parte a istoriei KPMG, dacă ne uităm la trecutul său, acum mai mult de 90 de ani, când Ethel Watts a devenit prima femeie care a obținut certificarea de expert contabil. Cu timpul, politica KPMG de incluziune și diversitate s-a dezvoltat și implementat atât la nivel global, cât și la nivelul fiecărei practici locale.

Angajamentul nostru de a susține o cultură bazată pe incluziune nu este o tactică, este ceea ce noi credem cu tărie, este o celebrare a diferenței și un imperativ moral, fără de care o afacere nu se poate dezvolta sustenabil în comunitate.

Noi respectăm oamenii pentru ceea ce sunt și pentru cunoștințele, abilitățile și experiența lor ca indivizi și ca membri ai echipei noastre. Valorile noastre și politica de comunicare deschisă și onestă dezvoltă încredere și facilitează colaborarea, în timp ce flexibilitatea și diversitatea crează o cultură în care oamenii își împărtășesc liber cunoștințele și ideile, conducând la progres atât la nivel de individ, cât și la nivel de companie.

Suntem onorați să semnam Carta Diversității și ne angajăm să continuăm implementarea principiilor de diversitate și incluziune în cadrul companiei noastre, și să încurajam adoptarea acestora la nivelul partenerilor și colaboratorilor KPMG și a comunităților în care ne desfășurăm activitatea."

---
KPMG în România oferă servicii de Audit, Asistență fiscală și Consultanță în afaceri, inclusiv servicii de restructurare și accesare de fonduri, pentru organizații din diverse domenii, atât din sectorul privat, cât și cel public. KPMG în România are în prezent peste 800 de profesioniști, atât cetățeni români, cât și străini (expatriați), combinând astfel experiență locală cu know-how-ul internațional. Compania a deschis primul birou din România în 1994, urmând apoi un al doilea în 1999, la Timișoara. În ultimii ani, KPMG a deschis birouri în Cluj, Iași, Constanța și Chișinău.