Knight Frank România semnează Carta Diversității

Diversitatea este unul dintre punctele forte ale dezvoltării unei industrii, așadar ne bucurăm să facem publică aderarea noastră la principiile Cartei și în același timp să continuăm eforturile interne în acest sens. Suntem mândri de faptul că numărul femeilor este aproape egal cu numărul bărbaților în biroul nostru din București, într-un domeniu stereotipizat ca fiind unul al bărbaților. Avem birouri în 60 de țări, peste 15,000 de angajați, care lucrează împreună pe diverse proiecte și tranzacții.

Mai mult decât atât, în procesul nostru de angajare contează foarte mult să vii cu un bagaj cultural diferit și să îmbogățești pluralitatea deja existentă. Noua noastră strategie pe cinci ani, lansată la începutul lui 2017, pune oamenii în centrul ambițiilor noastre. Atragerea, păstrarea, dezvoltarea și recompensarea colegilor într-un grup incluziv și diversificat de talente este unul dintre obiectivele cheie ale strategiei noastre.

Horațiu Florescu, Chairman & CEO Knight Frank România


Knight Frank este cea mai mare rețea globală deținută privat în domeniul imobiliar. Având sediul în Londra, Knight Frank, împreună cu partenerul din Statele Unite, Newmark Grubb Knight Frank, operează în 416 birouri, din 60 de tari, pe șase continente unde are peste 15.000 de angajați. Grupul oferă consultanță tuturor tipurilor de clienți, de la proprietari individuali și cumpărători până la dezvoltatori, investitori și chiriasi corporativi.

Compania a intrat pe piața din România în mai 2009, formând o asociere cu The Advisers, condusă de Horațiu Florescu. Începand cu 4 iunie 2015 The Advisers a preluat identitatea corporativă Knight Frank. Biroul din București oferă gama completă de servicii de consultanță imobiliară: divizia de birouri, capital markets/investiții, industrial, corporate residential, project management și evaluări.

Pentru mai multe informații despre companie, accesați KnightFrank.com.ro


Contact

Dana Oancea, Forum for International Communications (semnatari companii)
0722-964382, dana.oancea@cartadiversitatii.ro
Monica Cugler, Asociația Asistență și Programe pentru Dezvoltare Durabilă – Agenda 21 (semnatari ONG-uri)
021-213114076, monica.cugler@agenda21.org.ro
Adriana Circiumaru, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (semnatari institutii publice)
0374112770, adriana.circiumaru@anfp.gov.ro

REC programme 2018