Primăria Sectorul 4 semnează Carta Diversității

„O administrație locală puternică se clădește alături de profesioniști, de oameni spontani, creativi, de persoane care într-o situație de criză reușesc să facă diferența, să aducă un plus instituției.

O astfel de echipă am reușit să construiesc la Primăria Sectorului 4. Alături de această echipă voi reuși, cu siguranță, să așezăm lucrurile pe făgașul normal.

Trăim într-o comunitate în care diversitatea ne unește, ne stimulează creativitatea și dorința de a fi mai buni, mai eficienți și de ce nu, mai responsabili. Astfel, proiectele pe care le implementăm au rezultate imediate, clare și focusate pe problemele reale ale comunității.

Sunt fericit să fac parte din familia dumneavoastră și, totodată, onorat să mă alătur echipei Carta Diversității. Îmi place să cred că viața noastră este o învățare continuă, o acumulare de experiențe și interacțiuni care ne provoacă să ne atingem potențialul maxim. Împreună, putem să îndeplinim orice ideal” -  Daniel Băluță, primarul sectorului 4


Primăria Sectorului 4 este instituție publică de interes local și funcționează în baza legii 215/2001, cu modificările și completările ulterioare. Aduce la îndeplinire în mod efectiv hotărârile Consiliului Local, soluţionează problemele curente ale colectivităţii formate dintr-un număr de 322.853 de persoane şi este condusă de primar, viceprimar, secretarul sectorului 4 și de către administratorul public al sectorului. Din iunie 2016, primar al sectorului 4 este Daniel Băluță (PSD), medic stomatolog, în vârstă de 41 de ani.


Contact

Dana Oancea, Forum for International Communications (semnatari companii)
0722-964382, dana.oancea@cartadiversitatii.ro
Monica Cugler, Asociația Asistență și Programe pentru Dezvoltare Durabilă – Agenda 21 (semnatari ONG-uri)
021-213114076, monica.cugler@agenda21.org.ro
Adriana Circiumaru, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (semnatari institutii publice)
0374112770, adriana.circiumaru@anfp.gov.ro

REC programme 2018